loading...

Simona Halep Game Over

Singapore Turneul Caqmpioanelor

Si se pare ca turneul din acest an de la Singapore a fost ultimul pentru Simona Halep pe anul 20015.
Compatrioata noastra a parasit turneul prematur, dupa ce a pierdut in fata polonezei Agnieszka Radwanska cu 7-6 (7-5), 6-1.
Simona Halep a intrat in vacanta, pana in 2016, iar tenismena vorbeste despre reusitele sale din 2015, dar si despre planurile pentru perioada urmatoare si pentru inceputul sezonului urmator. „2015 a fost un an destul de bun pentru mine, stiu ca am avut urcusuri si coborasuri, dar am castigat cel mai mare turneu al meu din acest an, Indian Wells, am castigat si in Dubai, am fost in semifinale la US Open pentru prima oara”, a spus romanca, intr-un interviu pentru site-ul WTA. Simona Halep explica eliminarea de la Turneul Campioanelor: Eram terminata! Nu mai puteam! „Sunt putin dezamagita pentru jumatatea anului, dar este normal, am devenit mai puternica de atunci. Vreau sa iau doar lucrurile pozitive din acest an. Voi termina pe locul 2 in lume. Cred ca a fost un an bun si vreau doar sa ma intorc mai puternica pentru urmatorul. Am luat o mare vacanta, aveam nevoie de asta.

Share This:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CityMusic theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Spielen, Sizzling Hot Spielen and Lord of the Ocean.
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii ... ...