loading...

Programe Pc

CATEGORIA BROWSER
– Google Chrome;
– Mozilla Firefox;
– Internet Explorer 8;
– Opera Browser;

GOOGLE CHROME.
Descarcati un browser web rapid si gratuit Google Chrome executa pagini web si aplicatii cu o viteza uimitoare. Este gratuit si se instaleaza in cateva secunde. Pentru Windows XP, Vista, 7 si 8. Pornire rapida: Google Chrome se lanseaza intr-o clipa. Incarcare rapida: Google Chrome incarca rapid paginile web. Cautare rapida: Cautati pe web chiar din bara de adrese.

 

MOZILLA FIREFOX.
Navigatorul premiat oferit de Mozilla este acum mai rapid, mai sigur si complet personalizabil dupa dorintele dumneavoastra. La Firefox 2 am adaugat caracteristici noi si puternice pentru a va imbunatati si mai mult experienta pe Internet. Descarcati Firefox 2 acum si profitati la maxim de Internet. Bucurati-va de o experienta pe Internet mai buna. Firefox 2 are caracteristici noi care transforma navigarea intr-una mai productiva. Sunteti in siguranta pe Internet. Protectia de phishing a fost adaugata la protectia oferita de Firefox impotriva programelor-spion, a virusilor si ferestrelor pop-up. Personalizati-va navigatorul. Alegeti din mii de extensii utile care imbunatatesc Firefox. Este usor sa personalizati Firefox in functie de stilul individual.

INTERNET EXPLORER 8.
Este cea mai recenta versiune a browserului Web familiar, confortabil si care va ajuta sa obtineti mai rapid si mai usor tot ceea ce doriti de pe Web, oferind mai multa siguranta si confidentialitate ca inainte. Mai rapid Internet Explorer 8 raspunde mai rapid la crearea de noi pagini si file, deschizandu-se rapid si fiabil. Acum aveti posibilitatea sa obtineti informatiile care va intereseaza cel mai mult in mai putini pasi. Cu un singur clic va accesati posta electronica, site-urile preferate de stiri sau alte servicii online. Mai simplu reduce pasii necesari pentru a indeplini multe activitati uzuale si automatizeaza accesul la actualizarile de informatii in timp real. Aveti posibilitatea sa urmariti stirile, starea vremii sau echipa sportiva preferata cu un singur clic. Mai multa confidentialitate Contribuie la protejarea informatiilor private si confidentiale oriunde ati merge pe Web. Mai multa siguranta. Contribuie la protejarea computerului de software rau intentionat, simplificand detectarea site-urilor Web impostoare.

OPERA.
Este un browser Web. Printre facilitatile sale se numara afisarea widget-urilor, client de BitTorrent integrat, blocarea continutului nedorit din paginile Web vizualizate, modul de editare text imbunatatit, previzualizare prin thumbnail-uri si motoare de cautare personalizabilelinkuri

Share This:

One Response to “Programe Pc”

  1. Radioamor spune:

    multumim ceva bun am gasit aici

Leave a Reply

CityMusic theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra Spielen, Sizzling Hot Spielen and Lord of the Ocean.
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii ... ...